Despre Filipp Atelier

După o carieră de 15 ani în serviciul militar am ales sa fac ce îmi place mai mult, lucrul cu pielea naturală. 

Eu sunt Liviu iar în urmă cu 6 ani pasiunea de a realiza produse lucruate manual a început cu o brățară așa zisă de supraviețuire împletită după câteva tutoriale de pe you tube.

Lucrul cu pielea a început acum 3 ani cand am realizat primul portchei din piele, tăiat și cusut manual. 

Am luat cateva scule de prelucrare a pielii, am *furat* o bucată de piele de la mama (cizmar de profesie) aveam nevoie de un portchei și am facut unul. Indignat de calitatea produselor de piele existente în comerț și de abundenta importului de astfel de produse slab calitative, mi-am propus să produc portofele bărbătesti și accesorii.

Am început să le desenez singur, după viziunea și nevoia mea, iar după doi ani prezentate prin intermediul rețelelor de socializare, pot să spun că nevoia mea este și a celor peste 2500 de clienți care au apreciat și apreciază produsele mele. Așa a luat nastere FilippAtelier, un proiect pentru articolele din piele lucrate handcraft.

 După nenumărate nopți târzii, aplecate deasupra mesei mele de lucru, am urmărit un singur obiectiv:

să dezvolt o altă latură cu un real minus în piața din Romania și anume, producerea de articole din piele naturală  (portofele, portcarduri, curele de pantaloni, curele de ceas, brelocuri, teci de cutite, posete de dama etc.), realizate handcraft ( tehnica de a realiza produse manufacturiere combinat, atât manual cât și cu ajutorul utilajelor) si toate personalizate după gustul si dorița clientilor.

În prezent producem la scară mică, atât pentru vânzare en-detail dar si în serii mici produse, precum: portofele, portcarduri, curele de pantaloni, curele de ceas, brelocuri, teci de cuțite, posete de damă.

În fiecare zi sunt norocos să fiu în atelierul meu, făcând ceea ce îmi place.