Vacanta inspirationala 10.06 - 01.09

Dragi clienți,

Suntem bucuroși să vă anunțăm că în perioada 10 iunie - 1 septembrie vom avea o vacanță bine meritată la stațiunea Olimp de la malul mării. Aceasta înseamnă că toate comenzile pe care le primim în această perioadă vor fi preluate doar offline.

Deoarece ne dorim să vă oferim cele mai bune servicii, am decis să întrerupem temporar activitatea noastră online și să vă invităm să ne vizitați în locația noastră de vacanță. Echipa noastră va fi acolo pentru a vă servi personal și a vă oferi cele mai bune produse și servicii.

Dorim să vă asigurăm că, în ciuda faptului că comenzile online vor fi temporar anulate sau amânate până în septembrie, suntem foarte dedicați să vă oferim o experiență plăcută și satisfăcătoare atunci când ne veți vizita în stațiunea Olimp. Aveți la dispoziție o gamă largă de produse și servicii pe care le puteți achiziționa direct de pe plaja.

Vacanța noastră de vară la mare ne permite să ne reîncărcăm bateriile și să ne pregătim pentru a vă servi mai bine în sezonul următor. Ne dorim să ne bucurăm împreună de soare, nisip și marea minunată și suntem nerăbdători să vă întâlnim în stațiunea Olimp.

Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare în această perioadă de vacanță. Suntem siguri că vă veți bucura de beneficiile oferite de serviciile noastre offline și vă garantăm că vom fi din nou complet operaționali online începând cu luna septembrie.

Până atunci, vă invităm să vă relaxați și să vă bucurați de vara voastră la mare. Ne vedem în stațiunea Olimp!

Cu drag, Filipp AtelierDespre Filipp Atelier

După o carieră de 15 ani în serviciul militar am ales sa fac ce îmi place mai mult, lucrul cu pielea naturală. 

Eu sunt Liviu iar în urmă cu 6 ani pasiunea de a realiza produse lucruate manual a început cu o brățară așa zisă de supraviețuire împletită după câteva tutoriale de pe you tube.

Lucrul cu pielea a început acum 3 ani cand am realizat primul portchei din piele, tăiat și cusut manual. 

Am luat cateva scule de prelucrare a pielii, am *furat* o bucată de piele de la mama (cizmar de profesie) aveam nevoie de un portchei și am facut unul. Indignat de calitatea produselor de piele existente în comerț și de abundenta importului de astfel de produse slab calitative, mi-am propus să produc portofele bărbătesti și accesorii.

Am început să le desenez singur, după viziunea și nevoia mea, iar după doi ani prezentate prin intermediul rețelelor de socializare, pot să spun că nevoia mea este și a celor peste 2500 de clienți care au apreciat și apreciază produsele mele. Așa a luat nastere FilippAtelier, un proiect pentru articolele din piele lucrate handcraft.

 După nenumărate nopți târzii, aplecate deasupra mesei mele de lucru, am urmărit un singur obiectiv:

să dezvolt o altă latură cu un real minus în piața din Romania și anume, producerea de articole din piele naturală  (portofele, portcarduri, curele de pantaloni, curele de ceas, brelocuri, teci de cutite, posete de dama etc.), realizate handcraft ( tehnica de a realiza produse manufacturiere combinat, atât manual cât și cu ajutorul utilajelor) si toate personalizate după gustul si dorița clientilor.

În prezent producem la scară mică, atât pentru vânzare en-detail dar si în serii mici produse, precum: portofele, portcarduri, curele de pantaloni, curele de ceas, brelocuri, teci de cuțite, posete de damă.

În fiecare zi sunt norocos să fiu în atelierul meu, făcând ceea ce îmi place.